Phone

Обадете се

0878 715 221

0 Общо 0.00 лв
 x 

Вашата количка е празна!

Заплащане

Всеки един продукт се изработва според изискванията на клиента, т.е. индивидуална поръчка, независимо дали е фототапет, стикер, картина и т.н. Поради тази причина предварително се заплаща или пълната цена или капаро в размер на 50% от пълната стойност на продукта. За да ангажирате нашето време ние трябва да сме сигурни, че то няма да е загубено. Заплащането за всеки вид услуга може да се извърши на каси на easy pay, чрез банков превод или чрез системата на e-pay.bg.

При капариране в размер на 50% клиентите губят всички предоставени отстъпки и бонуси.

Работа по поръчка на клиент започва след предварително 50% или 100% заплащане. За извършено плащане се счита получаването на сумата. Бъдете внимателни при попълване на вносните бележки и ги пазете до потвърждаване че сме получили плащане от Вас.

Банков превод може да направите от всяка една банка в страната, или чрез интернет банкиране, по посочена от нас сметка. Сметката се предоставя само на клиенти желаещи да ползват услугите ни.

Плащане на каси на easy pay може да направите във всички техни обекти като използвате информацията за заплащане, която ще Ви дадем.

Плащане през e-pay.bg отново може да направите отново като използвате информацията за заплащане, която ще Ви дадем.

Продуктите от онлайн магазина не са на склад. Те се изработват след извършване на плащане от Ваша страна. Заплащането се извърша отново на каси на easy pay, чрез банков превод или чрез системата на e-pay.bg. За да получите данни за заплащане и подробности за извършване на плащането, моля следвайте всички стъпки от избора на продукт, количество, метод за доставка и плащане. След приключване на онлайн поръчката ще получите известие на посочената от Вас електронна поща с данни за заплащане.

Контакти

Информация

Работно време

Пон - Пет: 9:00 - 19:00

Събота: 10:00 - 16:00

Неделя: 11:00 - 15:00

Валидно от 04 януари до 22 декември.