Phone

Обадете се

0878 715 221

0 Общо 0.00 лв
 x 

Вашата количка е празна!

Условия

1. Условия за поръчка на индивидуален проект:

За да направите поръчка за индивидуален проект, било то дизайн, предпечат или която и да е от нашите услуги е задължително да попълните формата за запитване. Попълнете коректно всички полета, а в полето "Допълнителни изисквания" опишете подробно всичко, което сметнете за необходимо.

Това, че правите запитване не Ви задължава с нищо! След като получите отговор, Вие ще прецените дали да направите допълнителни уточнения и дали да се възползвате от услугите ни.

2. Условия за закупуване на стока от нашия онлайн магазин:

За да закупите продукт от нашия онлайн магазин не е необходимо да попълвате формата за запитване. Достатъчно е да се регистрирате в системата, да изберете продукт и да следвате инструкциите до приключване на пазаруването. Въвеждайте коректни данни за обратна връзка.

3. Условия за рекламация:

Всеки клиент има право на рекламация в следните случаи:

Когато направената поръчка не отговаря на получената стока. За целта се проследява кореспонденцията /направената поръчка/ и се уточнява от къде идва проблемът. При установяване на нередност от страна на MishelFoster Дизайн, клиентът има право да получи правилния продукт. Преди да се направи рекламация е добре да се провери информацията подадена при поръчката.

Когато продуктът има печатен дефект. Всеки продукт минава качествен контрол, за да се сведат подобни дефекти до минимум. Ако бъде пропуснат печатен дефект, продуктът може да бъде върнат и подменен с недефектен такъв. Задължително трябва да бъде върнат дефектния продукт във вид в който е бил получен! Допълнително повредени, намачкани или скъсани продукти не биват подменени! Продуктът трябва да бъде върнат във фабричната си опаковка. Под печатен дефект се разбира дефектна площ от 5 кв.см. на 1 кв.м.

Рекламацията не важи при намачкан, разлепен или скъсан продукт, получен с дефект в опаковката или при невнимателно отваряне. Продуктите са застраховани в Еконт за повреда, ако установите нередност, нарушеност на опаковката, е редно да отворите продукта пред доставчика и да се уверите, че продуктът не е наранен. Всяка стока се изпраща с възможно най-надеждната опаковка, а продукти на стойност над 50 лв. биват застраховани, когато опаковката е мека.

MishelFoster не носи отговорност при монтаж на продуктите от клиентите или от други фирми.

За да се избегнат всякакви недоразумения е добре да сте запознати с условията на магазина, както и с точните параметри на продукта, който купувате.

Контакти

Информация

Работно време

Пон - Пет: 9:00 - 19:00

Събота: 10:00 - 16:00

Неделя: 11:00 - 15:00

Валидно от 04 януари до 22 декември.